Житловий фонд Комунарського району Запоріжжя готують до зимового періоду

27.09.2019 16:15

Фахівці КП «Наше місто» перевіряють готовність житлових будинків, які знаходяться під управлінням підприємства, до зимового періоду. За потреби проводять поточні ремонти та заміну систем комунікації. Такі роботи були виконані у 4 під’їздах будинку 56 по вул. Автозаводській в Комунарському районі.

Як розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв, майже всі будинки, які знаходяться на балансі підприємства, до опалювального сезону готові. В подальшому будуть виконуватись аварійні заявки. 

- У під’їздах з першого по четвертий та частково у п’ятому виконані роботи з заміни мереж гарячого водопостачання та каналізації. Будинок до опалювального сезону готовий, акт з концерном «МТМ» підписаний. Ремонтні роботи були виконані «авансом», за рахунок власних коштів підприємства, адже за цим будинком є заборгованість за оплату послуг утримання. Загальна сума боргу по будинку 277 тисяч гривень, при тарифі близько 4 грн за квадратний метр. Сподіваємось, що мешканці оцінять нашу роботу і погасять заборгованість , - зазначив Андрій Леонтьєв.

Фахівці замінили старі чавунні труби на пластикові. Всього було замінено близько 100 метрів каналізації для чотирьох під’їздів. Пластиковий водопровід зручніший в експлуатації, з такими комунікаціями легше усунути засмічення. Нові комунікації послужать не менше 30 років.