У Запоріжжі відбулось засідання адмінкомісії

01.10.2019 14:15

Сьогодні, 1 жовтня, адміністративна комісія при виконкомі Запорізької міської ради розглянула близько 60 протоколів про адміністративні порушення.

Така кількість порушень зафіксована у Запоріжжі за минулі два тижні. Значна їх частина складена за здійснення стихійної торгівлі, захаращення прилеглої території будівельним та побутовим сміттям, розклеювання оголошень та нанесення написів на дорожнє покриття, проведення земельних або будівельних робіт в місцях загального користування без дозвільних документів, самовільне розміщення металевих конструкцій,  а також доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння і завідомо неправдивий виклик поліції. Зазначимо, найбільше протоколів про порушення – 20 - складено в Комунарському районі.

- Сьогодні ситуація у нас нетипова. Багато розглянутих протоколів стосувалися дій мешканців міста, які, перебуваючи у нетверезому стані, викликали поліцію та повідомляли неправдиву інформацію. Казали, що їх пограбували чи вони когось убили, поліція приїжджає - а нічого немає. За такі дії передбачений штраф у розмірі 119 гривень, - розповів голова адмінкомісії, юрист департаменту правового забезпечення Запорізької міськради Віктор Низовцев.