Театральні вихідні у Запоріжжі

02.10.2019 15:45

5-6 жовтня у Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» відбудеться вистава «Устриця і Троянда» - фантастична драма за мотивами твору Володимира Ступинського. Початок вистави о 17.00.

Режисер-постановник – Геннадій Широченко.

У будь-якої людини настає момент, коли їй здається, що все життя руйнується: робота, любов, творчість, сім’я… Ти закриваєшся від навколишнього світу, немов устриця у своїй мушлі. Залишається лише смуток, меланхолія і споглядання власної самотності.

Але приходить час, коли ти наважуєшся відсторонитися і подивитися на себе з боку, прислухатися до свого внутрішнього «я». І, можливо, в цей момент варто задати собі найголовніше питання: хто я?

Департамент культури і туризму міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізький муніципальний театр-лабораторію «Ві», який розташований за адресою: о. Хортиця, вул. Наукового містечка, 35.

Довідки за телефонами: (061) 286-54-23, (061) 286-54-89, (066) 179-16-18.

6 жовтня у Запорізькому академічному обласному театрі юного глядача відбудеться казка-балет Запорізького муніципального театру танцю «Буратіно». Початок вистави об 11.00.

Режисер-постановник – Андрій Романов.

Яскраве театральне дійство мовою музики і танцю розповість про веселі пригоди дерев’яного хлопчиська, про страшного Карабаса-Барабаса і його ляльок, про те, що знайшли Буратіно та його друзі за дверцятами у комірчині тата Карла.

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізький академічний обласний театр юного глядача, який розташований за адресою: вул. Незалежної України, 55А. Телефон для довідок: (061) 707-0-107.

Детальна інформація за посиланням: cultura.city/events