У Хортицькому районі освітян привітали з професійним святом

03.10.2019 16:25

Урочистості та святковий концерт пройшли у ПК «Хортицький». Кращих представників галузі – працівників дошкільних закладів та середньої загальної освіти - відзначили грамотами.

Привітав освітян з прийдешнім святом – Днем працівників освіти або Днем вчителя, який відзначатиметься вже цієї неділі - голова Хортицької райадміністрації Олександр Пшеничний. Побажав їм наснаги та професійних успіхів.

- Дитсадок і школа для кожного з нас – це перші кроки, перші знання та емоції, які закарбовуються в пам’яті на все життя. Професія педагога належить до найбільш відповідальних. Тож хочу висловити від усіх жителів Хортицього району вам подяку за вашу нелегку працю та віддане ставлення до своїх обов'язків. Бажаю здібних і вдячних учнів, поваги від батьків та гідного заробітку. Залишайтеся завжди такими ж молодими, квітучими та сяючими, - зазначив Олександр Пшеничний.

Кращі працівники галузі відзначені грамотами за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у справу виховання та навчання підростаючого покоління.

Також Олександр Пшеничний вручив Подяку Дніпровського регіонального центру оцінювання якості освіти начальнику територіального відділу освіти Хортицького району Олександру Годжеку - за організацію та проведення ЗНО-2019.