У Запоріжжі продовжується ремонт доріг у приватному секторі

04.10.2019 14:02

Наразі роботи тривають на вулиці Сортувальній, що у Дніпровському районі. За день тут мають вкласти 850 квадратних метрів нового дорожнього покриття.

За словами місцевих мешканців, дорога на вулиці Сортувальній була практично відсутня. Великі ями постійно засипали відсівом чи шлаком. Після звернення жителів було прийняте рішення провести тут середній ремонт. Працівники КП «ЕЛУАШ» вже зняли 5 сантиметрів старого покриття, відфрезерували поверхню та взялися за вкладання нової асфальтобетонної суміші – її підготували близько 120 тонн.

- Сьогодні ми продовжуємо роботи в межах міської програми з ремонту доріг приватного сектору. Попередньо відновили покриття ще на трьох вулицях району – Котляревського, Зерновій та Центральній. Загальний об’єм виконаних робіт по приватному сектору цього року склав більше 5 тисяч квадратних метрів, - розповів начальник шляхово-експлуатаційної дільниці № 1 КП «ЕЛУАШ» Сергій Толмачов.

Нагадаємо, в 2019 році благоустрій територій приватного сектору виділили в окрему міську програму. Для проведення робіт з поточних та капітальних ремонтів, будівництва та реконструкції доріг, облаштування систем зовнішнього освітлення передбачене фінансування в розмірі 27 мільйонів гривень.