"Запоріжжя моєї мрії" – у Турцентрі відкрили виставку, присвячену Дню міста

07.10.2019 10:14

У експозиції, що офіційно відкрилась 4 жовтня у запорізькому Туристичному інформаційному центрі, представлені роботи учнів мистецьких шкіл, переможців міського творчого конкурсу «Запоріжжя моєї мрії».

Всього у конкурсі взяли участь 97 вихованців запорізьких художніх шкіл віком від 6 до 16 років. В експозицію потрапило 25 кращих робіт, ще 20 творів юних талантів будуть представлені на каскаді фонтанів «Райдуга» під час святкування Дня міста.

Серед робіт, представлених у Туристичному інформаційному центрі, дві картини володарів Гран-прі, по п’ять робіт-переможців у категоріях «Графіка» та «Живопис», а також витвори дітлахів, які зайняли призові, другі та треті, місця.

- Днями до Спілки художників додадуться ще 5 нових учасників. Основу запорізької організації складають саме випускники місцевих художніх шкіл. На навички та знання, отримані там, художники опираються усе своє подальше життя. І за рівнем сьогоднішніх робіт ми бачимо, що ці знання досить якісні, - зазначив член Національної спілки художників України Олександр Жолудь.