У Запоріжжі відновлено рух тролейбусних маршрутів №9 та № 13

09.10.2019 17:57

Завершився капітальний ремонт зливової каналізації на перехресті проспектів Соборного та Металургів. З вечора 6 жовтня повноцінно відновлений рух автотранспорту. Відсьогодні також поновили свою роботу тролейбусні маршрути №9 та №13.

13 серпня в центрі Запоріжжя стартував капітальний ремонт зливової каналізації на перетині проспектів Соборного та Металургів. Через аварійний стан колектора під загрозою руйнування опинилася не лише дорога, а й прилеглі будинки.

Для виконання ремонту було перекрито рух транспорту на вказаній ділянці. Спочатку підрядники наголошували, що для виконання робіт буде потрібно до 5 місяців. Такі строки не влаштували міського голову Володимира Буряка, адже перекриття цієї ділянки створювало незручності містянам. Тому було доручено завершити роботи з дотриманням усіх технологій, але у максимально стислі терміни. Доручення міського голови було виконано, рух автотранспорту відкрито ввечері 6 жовтня.

На час виконання ремонту було складено схему руху транспорту в об'їзд по найближчих вулицях. Були внесені зміни в роботу окремих тролейбусних маршрутів. Зокрема маршрут № 13 сполученням «Павло-Кічкас - Набережна» було закрито. Маршрут №9 сполученням «БК ЗАлК - вул. Сєдова» було «закільцьовано» через вул. Південне шосе до вул. Сєдова . Відсьогодні відновлено рух обидвох маршрутів за звичайними схемами руху.