Відбудеться засідання адмінкомісії при виконкомі міськради

10.10.2019 12:45

Робота адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради почнеться о 10.00 15 жовтня у каб. 108.

На розгляд виноситься близько 50 протоколів про адміністративні правопорушення, складених відносно мешканців Запоріжжя. Більшість ініційовані працівниками поліції та Інспекції з благоустрою міської ради за здійснення стихійної торгівлі у невстановлених місцях, а саме овочами, фруктами, текстильними та промисловими виробами.

У ході засідання комісії будуть розглянуті й справи стосовно юридичних та фізичних осіб, які допустили захаращення прилеглої території, розміщення будівельного та побутового сміття, проведення земельних або будівельних робіт у місцях загального користування без дозвільних документів, самовільне розміщення металевих конструкцій, самовільний знос дерев, а також доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння, завідомо неправдивий виклик поліції і порушення правил торгівлі на ринках.

Звертаємо увагу, що цього дня комісією буде розглянута справа за виявленим фактом продажу алкогольних напоїв неповнолітньому – а саме учневі 11 класу загальноосвітньої школи. Зазначене правопорушення виявлене у магазині «Кальмарчик», що в 3-му Шевченківському мікрорайоні. Заклад торгівлі вже викликав значний суспільний резонанс через спробу його підпалу у вересні цього року.