У Запоріжжі привітали захисників України

10.10.2019 14:50

У місті проходять святкові заходи, присвячені 76-й річниці визволення Запоріжжя та Дню захисника України. Урочистий захід, присвячений оборонцям держави, відбувся сьогодні в академічному музично-драматичному театрі ім. В. Магара.

Привітати військовослужбовців та усіх, хто у важкі часи став на захист нашої країни та продовжує захищати її цілісність і незалежність, прийшли представники обласної та міської влади, волонтери, представники громадських організацій, учнівської, студентської молоді, містяни.

Зі словами привітань до присутніх звернувся перший заступник міського голови Сергій Мішок.

- Вже шостий рік поспіль 14 жовтня ми святкуємо декілька визначних подій, зокрема День захисника України. І дуже приємно, що разом з цим святом ми також відзначаємо і День визволення Запоріжжя. Тому що ті, хто захищає країну, захищають і наше місто, наші сім’ї, наших дітей. Я хочу побажати кожному воїну, кожному з нас, щоб ми вшановували наших оборонців у мирній державі, без війни, - зазначив Сергій Мішок.

Перший заступник міського голови вручив Почесні грамоти кращим військовослужбовцям.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників. З концертною програмою перед гостями заходу виступили артисти академічного музично-драматичного театру ім. В. Магара.