На каскаді фонтанів «Райдуга» з'явилися квіткові композиції до Дня міста

10.10.2019 15:41

У Запоріжжі завершується підготовка до Дня міста. Працівники комунального підприємства «Зеленбуд» протягом місяця прикрашали райони обласного центру декоративними клумбами. Цього тижня працюють на території каскаду фонтанів «Райдуга». Обіцяють, що на Покровському ярмарку всіх здивують незвичайними квітковими локаціями.

Практично всі працівники підприємства «Зеленбуд» задіяні в підготовці Запоріжжя до Дня міста. Сьогодні вони завершують прикрашати парк біля каскаду фонтанів «Райдуга». Традиційно гості Покровського ярмарку зможуть помилуватися та сфотографуватися на фоні тематичних квіткових локацій, створених руками співробітників «Зеленбуду».

Перед тим, як приступити до прикрашання території, вони підготували ґрунт, внесли добрива в газон. Для створення квіткових картин та скульптур використали 10 тис. одиниць рослин, серед яких хризантема, альтернантера, агератум, хлорофітум, сальвія. Для прикраси композицій використовували також фарбований щебінь.

За словами представників підприємства «Зеленбуд», квіткові композиції можуть простояти на території парку тиждень та більше. Але це за умови, що їх ніхто не буде псувати.

- Ми створили локації як для дорослих, так і для дітей. Багато композицій цього року присвячені театру, музиці, мультиплікаційним персонажам. Запрошуємо всіх жителів міста прийти і помилуватися красою, створеною руками працівників нашого підприємства. Буде яскраво, цікаво і весело. Єдине прохання до всіх гостей свята - приходьте, дивіться, фотографуйтеся, але не треба все це псувати, не поводьтеся як вандали, - зазначив директор комунального підприємства «Зеленбуд» Олексій Анохін.