У Шевченківському районі до Дня захисника України і Дня визволення Запоріжжя організували концерт

11.10.2019 15:45

Захід відбувся у районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району. На концерті були присутні ветерани війни, військовослужбовці, демобілізовані учасники антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил на сході України.

Свою творчість на урочистому концерті присутнім дарували солісти циркової студії «Едельвейс», ансамблю народного танцю «Вихиляс» Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району, автор і виконавець пісень Роман Альошин у супроводі вокально-інструментального ансамблю «На чердаке».

Зі словами привітань до ветеранів звернулися голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр, військовий комісар Шевченківського району Євген Щербань, голова районної організації ветеранів України підполковник Юрій Бехов.

- В усі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни. Низький уклін нашим славним ветеранам і захисникам сучасності за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу. Щирі вітання кожному, хто і сьогодні несе нелегку військову службу, - сказав голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр.

Під час заходу були вручені пам’ятні подарунки ветеранам війни, збройних сил та праці, військовослужбовцям військових частин 3029, 3033 Національної гвардії України, а також учасникам антитерористичної операції на сході України. Слова щирого співчуття та подяки за гідних захисників батьківщини пролунали на адресу родин тих, хто віддав життя за цілісність України.