Масштабне святкування Дня міста триває

12.10.2019 15:05

На каскаді фонтанів «Райдуга» продовжується Покровський ярмарок, святкування Дня міста. У цьому році святкування проходитиме протягом двох днів - 12 та 13 жовтня, без перекриття автомобільного руху на Набережній магістралі. На гостей свята чекає безліч локацій, розважальних програм та концерт.

Після офіційного відкриття Покровського ярмарку гостям підготовлена велика концертна та розважальна програма, яка стартувала з 15.00 і триватиме до самого вечора.

Так, для гостей свята зі сцени заспівали рятувальники ДСНС з різних міст України. Також запоріжці змогли заспівати та виграти призи на популярному розважальному шоу «Караоке на Майдані» з Ігорем Кондратюком, взяти участь в майстер-класі з батогом від відомого козака Олега Григор'єва, покататися на атракціонах.

Крім того, на Покровському ярмарку гостей протягом двох днів чекає великий фуд-корт з їжею від кращих рестораторів України, хенд-мейд продукція народних умільців, товари від резидентів фестивалю консервації, одяг від українських виробників, оригінальні фотозони від районів міста, квіткові композиції від КП «Зеленбуд» , книжкова виставка для юних читачів, виставка картин з роботами запорізьких художників та багато іншого.

З детальною програмою святкування Дня міста можна ознайомитися за цим посиланням.