Володимир Буряк подякував запоріжцям, які прийшли відзначити День міста

12.10.2019 18:10

Цього року святкування Дня міста у Запоріжжі проходить 12 та 13 жовтня на каскаді фонтанів «Райдуга та у Вознесенівському парку, на проспекті Маяковського. Свято вже відвідали тисячі запоріжців та гостей міста. На своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк подякував всім хто прийшов на свято.

Запоріжці відзначають День міста-2019. У програмі святкування проведення Покровського ярмарку, різноманітна концертна програма та багато іншого. Відвідувачі потягнулися на свято з самого ранку. Його вже відвідали тисячі людей. Серед них не лише запоріжці, а й гості міста. Святкування продовжиться і завтра у Вознесенівському парку, на каскаді фонтанів «Райдуга».

Відзначимо, цього року свято вирішили провести без «офіціозу» - офіційних виступів та звернень посадовців на відкритті свята. Таке завдання при підготовці заходів перед профільними службами Запоріжжя поставив міський голова Володимир Буряк.

Міський голова на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» подякував всім хто прийшов та ще прийде на свято, нагадав, що заходи продовжаться завтра.