У Запоріжжі пройдуть акції протидії сучасному рабству

16.10.2019 11:54

18 жовтня з 15.00 на площі Маяковського почнеться міська акція «Ні – торгівлі людьми!». Цей захід організовано управлінням по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

В рамках акції запланована робота локацій від міських структур та громадської організації, які працюють у цьому напрямку, а саме: Головне територіальне управління юстиції у Запорізькій області; Запорізький центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Запорізький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Управління патрульної поліції у місті Запоріжжя, Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Запорізькій області та ГПО «Егіда-Запоріжжя». Фахівці будуть надавати всім бажаючим інформаційно-консультативні послуги стосовно попередження торгівлі людьми та захисту своїх прав.

Захід проводиться з метою привернення уваги громадськості до проблеми торгівлі людьми, підвищення обізнаності мешканців міста та ефективної співпраці всіх, хто працює у цій сфері.