В концерні «МТМ» пояснили, чому тимчасово відключено гарячу воду у Заводському районі

16.10.2019 13:24

У Заводському районі Запоріжжя вийшов з ладу коректор приладу обліку газу на котельні по вул. Адмірала Ушакова. Це стало причиною того, що в Заводському районі виникли перебої в гарячому водопостачанні. Про це сьогодні розповіли представники концерну.

Коректор приладу обліку газу на котельні по вул. Адмірала Ушакова тільки пройшов планову перевірку. Цю процедуру працівники концерну «МТМ» виконують на кожному об'єкті в міжопалювальний період. Цей коректор на газовому лічильнику виготовлений у 2012 році, і до цього часу працював без збоїв. Однак обладнання вийшло з ладу, як результат - відсутність гарячої води у всіх жителів Заводського району.

Фахівці концерну прокоментували ситуацію та назвали орієнтовні терміни, необхідні для відновлення подачі гарячої води.

- Цей коректор проходив у нас планове обслуговування разом з приладом обліку в спеціалізованій організації в Києві. Він ще знаходиться на гарантії, але, на жаль, вийшов з ладу, і ми його повернули в обслуговуючу організацію. Причини неполадки встановлюються. Намагаємося максимально швидко усунути проблему до 25 жовтня, - розповів директор відділення аварійно-відновлювальних робіт та будівництва концерну «МТМ» Ростислав Лапицкий.

Прилад пройшов планову перевірку у Києві у липні. Було отримане підтвердження, що обладнання працездатне. Тепер організація, яка проводила обслуговування, перевірку лічильника, має усунути несправність за власний рахунок.