У Запоріжжі розпочали ремонт дороги до селища Підпорожнє

16.10.2019 17:19

Працівники КП «ЕЛУАШ» за допомогою ямкового ремонту усувають аварійності на ділянці обсягом 200 квадратних метрів. Попередньо було відремонтовано ще 800 квадратних метрів цієї дороги.

За допомогою фрези працівники «ЕЛУАШу» знімають старий асфальтобетон, зачищують та продувають ділянки від пилу. Далі ґрунтують за допомогою бітуму та вкладають нове асфальтне покриття товщиною від 5 до 7 сантиметрів.

Як розповів заступник голови Заводської районної адміністрації Юрій Кулак, дорога на Підпорожнє протяжністю близько 15 кілометрів, раніше була у незадовільному стані. 4 роки тому почалися перші ремонти і за цей час вдалось оновити тут близько 10 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

- Сьогодні на дорозі ми лише прибираємо невелику аварійність. 800 квадратних метрів ямковим ремонтом ми обробили ще навесні, зараз опрацюємо ще 200. Дорогою постійно користуються місцеві, тут курсує маршрутне таксі. Тож аби зимою можна було пересуватися тут з комфортом, зараз необхідно дорогу підготувати, - розповів заступник голови Заводської районної адміністрації Юрій Кулак.