У Шевченківському районі готуються до нового опалювального сезону

18.10.2019 14:49

За ініціативи районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулася зустріч представників об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів району з представниками філії концерну “Міські теплові мережі” Шевченківського району.

На заході були присутні заступник голови районної адміністрації Олександр Руденок, начальник районної ділянки концерну “МТМ” Юрій Будуленко, керівники ОСББ та ЖБК району. Головне питання зустрічі — підготовка тепломереж домогосподарств району до роботи в опалювальний період.

- Ми зацікавлені в тому, щоб подача енергоносія до будинків відбулася з найменшою кількістю проблем. Більшість з них можливо вирішити ще на початку підготовки, під час заповнення актів готовності тепломережі до опалення, - зазначив Юрій Будуленко.

Заступник голови Шевченківської райадміністрації Олександр Руденок наголосив, що мета оформлення відповідних актів - звести до мінімуму аварії з подальшим підтопленням будинків, тому що відновлення житлового фонду за таких обставин вимагатиме виділення чималих бюджетних коштів.

Усі комунальні служби міста працюватимуть з метою, щоб опалення з'явилось вчасно в кожному будинку. Інформацію про проблеми, що виникатимуть, приймуть до уваги всі відповідні інстанції, заявили в районній адміністрації.