У запорізьких багатоповерхівках триває ремонт водопровідних мереж

18.10.2019 16:22

У підвалі 1-го під’їзду дев’ятиповерхівки по вулиці Ладозькій, 32, що у Дніпровському районі міста, підрядники почали заміну мереж холодного і гарячого водопостачання, каналізації, а також теплоізоляцію труб опалення.

Жителі будинку створили ОСББ, втім як слід ним не опікуються. Навесні цього року вклали договір управління з КП «Наше місто». Передували ремонту численні скарги на зношеність мереж, адже зведена сама будівля була у 1983 році.

- За цією адресою - це тільки початок ремонту внутрішньобудинкових систем. Місцеві жителі накопичили чималий борг за обслуговування будинку – 182 тисячі гривень. Досягти позитивної динаміки поки не вдається, і щомісяця до вказаної суми додаються щонайменше 10 тисяч гривень. Тож роботи ми виконуємо наперед – авансом. Жителі мають дослухатися й почати платити, тоді ми просунемося далі, адже приведення будинку до ладу – це їх спільна робота разом із керуючою компанією, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

За послуги з обслуговування будинку жителі першого поверху дев’ятиповерхівки по вул. Ладозькій, 32 розраховуються згідно з тарифом 5,88 грн за квадратний метр, другого і вище – 7,31 грн.

У травні КП «Наше місто» вдалося виконати поточний ремонт несправних ліфтів, які вичерпали свій строк експлуатації. Також будинок готовий до старту опалювального сезону – відповідний акт вже підписаний фахівцями тепломереж.