Володимир Буряк назвав дату початку опалювального сезону у Запоріжжі

21.10.2019 13:10

Цього року опалювальний сезон у Запоріжжі розпочнеться 28 жовтня. Таке рішення після консультацій зі спеціалістами прийняв міський голова Володимир Буряк. Міський голова доручив підготувати відповідне рішення виконавчого комітету.

Згідно з прогнозом у Запоріжжі вже за кілька днів очікується похолодання, особливо зниження температури відчуватиметься у нічний час. Під час сьогоднішньої оперативної наради міський голова Володимир Буряк обговорив питання початку опалювального сезону зі спеціалістами.

За результатами обговорення Володимир Буряк прийняв рішення, що опалювальний сезон у Запоріжжі має розпочатися 28 жовтня, і поставив завдання підготувати відповідне рішення виконавчого комітету.

Питання готовності до старту опалювального сезону обговорять під час наради, яку цього тижня проведе міський голова Володимир Буряк. У ньому візьмуть участь представники профільних департаментів, комунальних підприємств, керуючих компаній.

Відзначимо, після старту опалювального сезону відповідним службам буде потрібно кілька днів для підключення до тепла всіх об’єктів соціальної сфери, житлових будинків. У той же час нарахування за тепло буде здійснюватися не з дати початку опалювального сезону, а з дня фактичної подачі теплоносія у будинок.