У Запоріжжі стартував міський проєкт «Битва університетів»

22.10.2019 16:14

Сьогодні, 22 жовтня, у Класичному приватному університеті відбувся старт міського проєкту «Битва університетів». Студентські змагання у Запоріжжі проводять вже третій рік поспіль, цього разу серед учасників 5 місцевих вишів.

Перший етап проєкту «Битва університетів» - інтелектуальна вікторина «Що?Де?Коли?» -  відбувся у приміщенні Класичного приватного університету. За правилами конкурсу кожен новий етап змагань прийматиме новий навчальний заклад. Цього року серед учасників 5 запорізьких вишів: медичний, класичний приватний та національний університети, а також Запорізька політехніка та Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій. У ході «Битви університетів» студенти проявлятимуть не лише свої інтелектуальні здібності, а й змагатимуться у гуморі, спорті та творчості.

Третій рік поспіль змагання організовує департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради спільно зі студентським активом вищих навчальних закладів міста.

- Вже втретє у межах нашого проєкту ми збираємо разом найактивніших студентів міста. Мета – згуртувати запорізьку молодь, дати можливість ще раз проявити себе, поспілкуватися, поділитися досягненнями своїх навчальних закладів та продемонструвати свої найкращі сторони, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради Олексій Савицький.