Володимир Буряк зустрівся з представниками місії ОБСЄ в Україні

11.09.2017 16:20

Міський голова Володимир Буряк зустрівся сьогодні з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Гостей цікавили ситуація з вимушеними переселенцями, безпекою в Запоріжжі, питання формування місцевого бюджету, інвестиційної привабливості міста та багато іншого.

Міський голова зазначив, що ситуація в місті спокійна, проблем з безпекою, в тому числі й завдяки роботі правоохоронних органів і місцевої влади, немає. Всі встановлені згідно з законодавством соціальні виплати вимушені переселенці отримують своєчасно. Продовжує працювати модульне містечко, яке сьогодні заповнене на 100%.

Існують певні проблеми з працевлаштуванням внутрішньо переміщених осіб, але це залежить від економічної ситуації в країні в цілому, ніякої дискримінації біженці не відчувають.

Також представників місії ОБСЄ поінформували про реалізацію міських програм щодо зменшення черг в дитячі садки, ремонту доріг, планів будівництва сучасного пасажирського терміналу в Міжнародному аеропорту «Запоріжжя».

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні заявили, що задоволені результатами зустрічі, і висловили надію, що вона була не останньою.