Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

24.10.2019 15:24

Сьогодні під час особистого прийому громадян до міського голови Запоріжжя Володимира Буряка звернулися мешканці двох будинків з однаковою проблемою незадовільного стану покрівлі. Мер дав доручення відремонтувати дахи найближчим часом.

Мешканка вулиці Поштової,115 повідомила, що покрівля над її квартирою протікає кожного разу, коли йде дощ. Звернення до керуючої компанії не дали результату, тому вона прийшла на особистий прийом до міського голови.

Володимир Буряк дав доручення керуючій компанії «Місто для людей Запоріжжя» розпочати ремонт даху площею 60 кв.м. вже наступного тижня та закінчити його до 1 листопада.

Схожа проблема з покрівлею склалася й в мешканців будинку №6 по вул. Фінальній. Там ситуація складніша – потрібен капітальний ремонт, бо даху фактично немає.

За словами директора КП «Запоріжремсервіс» Сергія Ращепкіна, в управлінні якого знаходиться ця двоповерхівка, наразі розпочато поточний ремонт даху. Але мешканці цього будинку мають заборгованість за його обслуговування в розмірі 15 тис. грн, що ускладнює можливість виконання робіт.

Міський голова доручив зробити ремонт в найближчі кілька днів.

- За день-два маєте зробити косметичний ремонт, щоб люди могли перезимувати нормально. А на наступний рік заплануйте в бюджеті кошті на проведення капремонту, - зазначив Володимир Буряк.