У Комунарському районі Запоріжжя відбулася нарада з підприємцями

25.10.2019 16:45

25 жовтня у Комунарському районі відбулася нарада з власниками тимчасових споруд та керівниками підприємств торгівлі. Обговорювалися питання роботи в зимовий період, обмеження продажу алкоголю в нічний час та підготовка об’єктів до новорічних та різдвяних свят.

Заступник голови районної адміністрації Володимир Кузьменко звернув увагу присутніх на підготовку об’єктів торгівлі та сфери послуг до роботи в зимовий період. Особливу увагу було приділено забезпеченню снігоприбиральним інвентарем, протиожеледними матеріалами, прибиранню закріпленої території. Прибирання снігу повинно проводитися своєчасно, також підприємці мають розчищати тротуари біля об’єктів та гостьові стоянки.

Окремо розглядалися питання виконання вимог міської ради стосовно укладання договорів на право користування місцем для розташування тимчасової споруди та порядку оформлення паспортів прив’язки.

Крім того, підприємцям нагадали про обмеження продажу алкогольних напоїв у нічний час (з 22.00 до 08.00) та заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Суб’єктів господарювання інформовано про необхідність проведення державної реєстрації потужностей операторів ринку харчових продуктів в територіальному органі Держпродспоживслужби.

Також розглянуто низку питань з підготовки об’єктів до новорічних та різдвяних свят 2020 року.