У Комунарському районі ремонтують дорогу

25.10.2019 17:02

До Комунарської районної адміністрації звернулись мешканці Дослідної станції з проханням завершити ремонт дороги на складній ділянці біля балки Сухої. Представники місцевої влади звернули увагу на проблему та пообіцяли її вирішити.

В січні 2019 року рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради цю дорогу передано в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району.

За пропозиціями районної адміністрації департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради включив ремонт дороги до планів робіт на 2019 рік. Станом на  23 жовтня виконано роботи з вирізання старого асфальтового покриття (1000 кв. м) та  встановлення нового бордюрного каменю.

Але через несприятливі  погодні умови та особливість місцезнаходження об’єкту (поруч протікає струмок балки Сухої)  на  підтопленій частині дороги не вдається своєчасно завершити ремонтні роботи.

Щоб пришвидшити вирішення проблеми,  відбулася виїзна нарада з залученням  представників департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, Комунарської районної адміністрації, КП «ЕЛУАШ» та КП «Водоканал». За результатами наради присутні отримали відповідні доручення для подальшого їх виконання.