Запорожці проводять вихідні захоплююче, насолоджуючись відпочинком на природі і смачною їжею

09.09.2017 18:15

Протягом двох днів, 9 та 10 вересня, у Запоріжжі на каскаді фонтанів «Райдуга» відбувається фестиваль вуличної їжі «Пікнік на Райдузі», який полюбився вже багатьом городянам та гостям обласного центру.

Сьогодні на святі не проштовхнутися. Запоріжці - дорослі і діти, сім'ями прийшли на фестиваль провести захоплююче час, спробувати нові страви, презентовані ресторанами і кафе. Крім того, тут працює безліч цікавих локацій - Kids zone (організовані розвиваючі майстер-класи, ігри, флешмоби з дітьми, працюють професійні аніматори), Shopping zone на «Пікнік» (представлені роботи майстрів hand made і модні луки від українських брендів).

- У восьмий раз проходить цей захід «Пікнік на Райдузі», який з кожним разом збирає все більшу кількість учасників. Крім того розширюється і їх географія. Цього разу приїхали гості з Харкова, Одеси, Києва. Дійсно міській владі спільно з партнерами вдалося створити центральний захід. Упевнений, що такий сьогоднішній вікенд пройде під девізом гарного настрою і смачної їжі. Представлені нові "родзинки", нові страви, ресторани. Організатори постаралися охопити більше напрямків в кулінарії, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

«Пікнік на Райдузі» зібрав понад 40 кращих закладів громадського харчування. Сьогодні фестиваль вуличної їжі продовжиться до 22:00. Завтра, 10 вересня захід пройде з 12:00 до 22:00.