Перші рейси - бюджетний до Києва та рейс до ОАЕ

28.10.2019 14:20

Почали працювати нові регулярні рейси з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Бюджетний рейс до Києва та рейс до ОАЕ (Шарджа). Нагадаємо, їх обслуговує авіакомпанія SkyUp. До Києва вирушило 130 пасажирів, до ОАЕ – 182.

Здійснено перші вильоти з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» за новими рейсами, які обслуговує авіакомпанія SkyUp. Через погодні умови час вильотів довелося змінити, але тепер можна з упевненістю сказати, що нові рейси запрацювали.

Відзначимо, вартість квитків на бюджетний рейс авіакомпанії SkyUp приблизно від 500 гривень, що дешевше вартості залізничних квитків. Пасажири вже оцінили цю перевагу. Першим рейсом до Києва вилетіли 130 пасажирів.

Початок роботи нового рейсу прокоментував міський голова Володимир Буряк, який сьогодні побував в аеропорту.

- Запорізький аеропорт продовжує розвиватися. Багато хто казав, що початок роботи рейсу до Києва з дешевими квитками від приблизно 500 гривень ніколи не стане реальністю. Сьогодні можна сказати, що робота такого рейсу розпочалася. Перший літак вже полетів до Києва, - сказав Володимир Буряк.

Відзначимо, першим рейсом авіакомпанії SkyUp до Києва вирушили 130 пасажирів. Також здійснено перший виліт з Запоріжжя цієї авіакомпанії до ОАЕ (Шарджа) з 182 пасажирами на борту.