Запорізькі депутати виділили додаткові кошти для безперебійної роботи муніципальної аварійної служби

30.10.2019 18:30

На сесії Запорізької міської ради розглянули пропозицію щодо збільшення фінансування програми задля виплати заробітної плати працівникам та придбання необхідного обладнання.

У Запоріжжі реалізується «Програма муніципальної аварійної служби, муніципальної служби з технічного обслуговування систем диспетчеризації ліфтів та «Контакт-центру 15-80», розрахована на 2018-2020 роки. У 2019 році на утримання аварійної служби були передбачені кошти в розмірі 67,4 мільйонів гривень на забезпечення оперативного усунення аварійних ситуацій у житловому та нежитловому фонді міста.

На сесію міської ради було винесено пропозицію щодо збільшення фінансування муніципальної аварійної служби на 7 мільйонів гривень. Також додаткові кошти в розмірі 2,2 мільйони гривень планується виділити на забезпечення безперебійної роботи систем диспетчеризації та функціонування «Контакт-центру 15-80».

Додаткове фінансування буде спрямовано, в тому числі, на нарахування та виплату заробітної плати працівників та інші витрати, пов’язані з утриманням служб, зокрема оплату послуг та придбання необхідних матеріалів та інвентаря. Депутати пропозицію підтримали.