У Комунарському районі звітують голови квартальних комітетів

30.10.2019 14:48

Відповідно до закону «Про органи самоорганізації населення» в Комунарському районі розпочато звітування керівників органів самоорганізації населення перед мешканцями своїх територій про діяльність за рік.

29 жовтня прозвітувала про свою роботу за рік голова квартального комітету №8 Галина Кушнір. Протягом року квартальний комітет розглядав звернення громадян, співпрацював зі службою у справах дітей, управлінням соціального захисту населення,  відділом житлово-комунального господарства районної адміністрації, податковою інспекцією тощо.

Голова квартального комітету проводила роз’яснювальну роботу щодо благоустрою прилеглих до домоволодінь територій, покосу трави та карантинних рослин. Була проведена вакцинація домашніх тварин. Велась робота з ТОВ «Вельтум Запоріжжя» з вивозу сміття та з боржниками по оплаті за вивіз ТПВ. За ініціативи голови квартального комітету систематично проводились суботники.

Справжнім надбанням мешканців кварталу стало відкриття дитячого майданчика. Новий спортивно-розважальний комплекс «Дитячий квартал» з’явився на перехресті вулиць Бєлінського та Миргородського. Відкрили майданчик завдяки перемозі в конкурсі соціальних ініціатив «Ми - це місто» та коштам небайдужих мешканців кварталу. Також завдяки співпраці з депутатом міської ради Ігорем Чумаченком були встановлені енергонакопичувальні лампи нічного освітлення по вул. Будівельній, 13,19 та Квітковій, 9.

У подальших планах – ремонт місцевих доріг, освітлення кварталу, озеленення дитячого майданчика, укріплення берега р. Малої Московки.

Під час звіту голова квартального комітету звернула увагу мешканців на недопущення спалення опалого листя та створення звалищ гілля.

За багаторічну сумлінну працю в органах самоорганізації населення та вагомий внесок у вирішення проблем благоустрою території голова квартального комітету №8 Галина Кушнір отримала подяку Комунарської районної адміністрації.