Соціальні працівники приймають вітання з професійним святом

30.10.2019 16:13

Сьогодні в Запорізькому обласному театрі ляльок відбувся урочистий захід, присвячений Дню соціального працівника. З професійним святом соціальних працівників міста та області привітали місцева влада та творчі колективи Запоріжжя.

Теплі слова привітання та подяки звучали від представників обласної ради, обласної державної адміністрації, міської ради.

Заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров у своєму вітальному виступі підкреслив, що розвиток соціальної сфери є і буде залишатися пріоритетом у роботі міської влади.

- Соціальний працівник - це найважливіша професія. Тисяча наших міських фахівців щодня допомагають ветеранам, одиноким пенсіонерам, дітям-інвалідам, людям, яким потрібна допомога. Це велика честь, коли людина може бути корисною, коли може в потрібний момент простягнути руку допомоги. На цю роботу йдуть тільки люди творчі, з високим рівнем моральності. Сьогодні ця професія як ніколи важлива, її складно переоцінити. Адже як держава, так і громада зобов'язані за найвищими стандартами піклуватися про тих, хто опинився в складних життєвих умовах, - сказав Анатолій Пустоваров.

У ході урочистого заходу кращі соціальні працівники були нагороджені Почесними грамотами міністерства соціальної політики України, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та виконавчого комітету Запорізької міської ради.