Запорізьких голів ОСББ запрошують на тематичний семінар

31.10.2019 10:49

Як повідомляє департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, 13, 20 та 27 листопада у Запоріжжі відбудуться тренінги «Впровадження в ОСББ/ЖБК законів України «Про ЖКП» та «Комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Організатор заходу - громадська спілка «Запорізький ресурсний центр «КРУГ».

Модератор тренінгу - член національної ради з питань функціонування ОСББ при КМУ, голова правління ГС ЗРЦ «КРУГ» Любов Карпенко.

У програмі: нормативні акти щодо впровадження законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Комерційний облік теплової енергії та водопостачання»; види договорів, їх переваги і недоліки, відповідальність, порядок прийняття рішень про обрання виду договору; порядок оснащення будівель вузлами комерційного обліку.

Для участі в семінарі необхідно зареєструватися до 12:00 дня напередодні дати проведення тренінгу. Реєстрація проходить за електронною адресою krug.zp@ua.fm або за тел. +38 (097) 318-80-91. Детальна інформація щодо проведення семінару буде надана після реєстрації.