Володимир Буряк вручив нацгвардійцям рішення про виділення службової квартири

31.10.2019 14:15

У військовій частині 3029 Національної гвардії України відбулись урочистий захід та День відкритих дверей. Привітав військовослужбовців зі святом і міський голова Володимир Буряк, який прийшов не з порожніми руками. Подарунком від міської влади стала квартира. Рішення про виділення службового житла було прийняте 28 жовтня на засіданні виконавчого комітету. Хто конкретно отримає житло вирішить командування частини.

У військовій частині 3029 Національної гвардії України сьогодні вітали кращих. Урочистий захід пройшов на території частини. Для запоріжців також було організовано День відкритих дверей. Вони могли побачити зразки військової техніки, яку використовують нацгвардійці.

Привітати військовослужбовців зі святом прийшли представники обласної та міської влади. Кращих нагородили Почесними грамотами, Подяками виконкому, обласної державної адміністрації.

До присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк, який особливо відзначив не лише внесок бійців військової частини 3029 Національної гвардії України в охорону громадського порядку, а й їх роль у захисті незалежності, територіальної цілісності нашої держави.

- Хочу подякувати вам, вашим командирам, вашим батькам, які вас виховали. Саме ви сьогодні даєте можливість запоріжцям спокійно, мирно працювати, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк наголосив, що міська влада робить все можливе для допомоги частині, продовжуватиме робити це у подальшому. Зокрема на останній сесії міської ради були виділені кошти на покращення матеріально-технічних умов полку у відповідь на звернення командування частини. Ще одним подарунком стала службова квартира.

- Рішення про виділення цього житла було прийняте на останньому засіданні виконкому. Далі вже командування частини вирішить хто його отримає. У подальшому також будемо намагатися допомагати у вирішення житлового питання, - підкреслив Володимир Буряк.

Міський голова прокоментував подію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»