З початком опалювального сезону запорізький контакт-центр «15-80» працює в посиленому режимі

04.11.2019 16:29

З сьогоднішнього дня в міському контакт-центрі «15-80» почався період посиленої роботи. Це пов'язано зі стартом опалювального сезону. В цей період мешканці Запоріжжя можуть стикатися з проблемами в роботі опалювальних систем у своїх будинках. Як наслідок - в рази збільшується кількість дзвінків зі скаргами в контакт-центр.

Тільки за півдня понеділка оператори кол-центру «15-80» прийняли 1479 заявок від жителів Запоріжжя. Переважна більшість дзвінків - зі скаргами на відсутність тепла в квартирі.

За словами працівників центру, сьогодні запоріжці дзвонять особливо часто, тому що налагодження і запуски опалювальних систем вже закінчилися, і до будинків мало надійти тепло. До цього дня оператори надавали тільки консультації, з сьогоднішнього - почалася реєстрація проблем, пов'язаних з опаленням.

У звичайний час за день працівники центру обробляють 150-200 заявок. В опалювальний період кількість дзвінків в рази збільшується.

Тому на період ажіотажу в контакт-центрі розширили штат працівників. Одночасно дзвінки приймають 18 диспетчерів.

У середньому на обробку однієї заявки оператору потрібно 3-5 хвилин. Кожне звернення реєструється та передається безпосередньо управителю. Швидкість вирішення проблеми, за словами представників центру, залежить від її складності.

- Ми допомагаємо жителям Запоріжжя і приймаємо звернення 24 години на добу. Як правило, основні скарги стосуються повітряних пробок у системі опалення. Тобто концерн «МТМ» подає опалення, а розповітрювання системи опалення та стояків робить управитель. Коли надходить скарга, ми передаємо її саме управителю, і він вже усуває цю проблему, - розповіла начальник відділу реєстрації звернень служби «15-80» Світлана Продайко.