Любов Черепаха передала звернення до лорд-мера Мельбурна Саллі Капп

04.11.2019 16:54

Минулої суботи, 2 листопада, в австралійському місті Мельбурн відбулося відкриття XXVII Чемпіонату світу з гирьового спорту серед чоловіків та жінок. Взяла участь у заході наша землячка – Почесний громадянин Запоріжжя, Заслужений майстер спорту України Любов Черепаха. У ході урочистої церемонії передала звернення міського голови Володимира Буряка до лорд-мера Мельбурна Саллі Капп.

У зверненні йшлося про наміри налагодження співпраці між двома муніципалітетами – зокрема задля сприяння у вирішенні питань життєзабезпечення міст.

- Запоріжжя вітає місто Мельбурн і пропонує свою дружбу. Це має посприяти спільному розвитку і зміцненню зв’язків у культурній, спортивній та інших гуманітарних галузях, - зазначила запорізька спортсменка-гирьовик Любов Черепаха.

Разом зі зверненням консулу муніципалітету Мельбурна Ліні Місіні був презентований прапор нашого міста. А президенту Федерації гирьового спорту Австралії Ядранці Маринович – вручено годинник з гравіруванням символіки Запоріжжя.

- Сподіваюся, він буде виставлений на австралійський час і моя товаришка звірятиме свій спортивний режим за годинником, привезенним для неї з Запоріжжя, - додала Любов Черепаха.