Володимир Буряк проконтролював ремонт дороги у приватному секторі

06.11.2019 12:50

У Запоріжжі продовжують ремонтувати дороги приватного сектора. Зокрема сьогодні роботи виконувалися на вулиці Єрмака у Шевченківському районі. Тут фактично збудують близько 180 метрів нової дороги. Виконання ремонту сьогодні проконтролював міський голова Володимир Буряк.

Продовжується реалізація міської програми ремонту доріг. Важливо, що вона охоплює не лише головні магістралі, але й внутрішньоквартальні дороги, приватний сектор. Відзначимо, цього року у Запоріжжі затверджено та реалізується програма розвитку приватного сектора. Вона охоплює й дороги.

Черга дійшла й до ділянки дороги по вулиці Єрмака у Шевченківському районі. До цього дороги тут фактично не було, адже вона була ґрунтовою. Зараз тут укладають перший шар асфальту, після цього перейдуть до другого. Встановлюють нові бордюри. Облаштують тут і тротуари, заїзди у двори.

Сьогодні міський голова Володимир Буряк перевірив, як просуваються роботи. Переконався, що ремонт йде за графіком.

- Вулиць приватного сектора у Запоріжжі дійсно багато. Досить довго їм не приділялося жодної уваги, але це неправильно. Адже тут також живуть запоріжці. У результаті поступово ми почали вирішувати існуючі питання. Один з прикладів – ця ділянка вулиці Єрмака. У результаті тут буде справжня дорога, - зазначив Володимир Буряк.

Мешканці прилеглих будинків відзначили, що зверталися з приводу відновлення дороги до багатьох інстанцій. Однак питання вдалося зрушити з місця після звернення до Володимира Буряка через його публічну сторінку у соціальній мережі «Фейсбук».

За словами Олени Махайї, яка свого часу зверталася до міського голови Володимира Буряка, мешканці задоволені результатом. Раніше дорога була практично не проїзною. Під час спілкування запоріжці відзначили, що на відремонтованій ділянці потрібні будуть «лежачі поліцейські". Міський голова доручив підряднику вирішити це питання.

Голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр відзначив, що жителі вулиці дійсно зверталися до місцевої влади. Однак можливість виконання робіт не розглядалася. Ситуація змінилася лише після того, як питання взяв на особистий контроль Володимир Буряк.

- Тут були певні технічні складності виконання ремонту, тому ми не включали цей об’єкт до переліку ремонтів. Однак міський голова Володимир Буряк наполіг, доручив розглянути можливість проведення робіт, постійно контролював це питання, - зазначив Федір Маєр.

Запорізький міський голова Володимир Буряк прокоментував цю подію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».