У Заводському районі прибирають опале листя

06.11.2019 15:35

Наразі підрядник працює на вулиці Павло-Кічкаській. До цього листя зібрали на Компресорній, Тенісній, Гончара та Алмазній. Під час прибирання задіяно спецтехніку: завантажувач та два КАМАЗи, які в подальшому відвозитимуть зібраний матеріал на полігон ТПВ.

Цього року на прибирання опалого листя в Заводському районі з бюджету міста виділено 850 тисяч гривень. На сьогодні роботи проведені на 50 попередньо визначених ділянках. Вивезено 560 тонн опалого листя.

- На початку року спеціалістами районної адміністрації в співробітництві з керуючими компаніями були опрацьовані місця дислокації для збору листя. Ми намагалися обирати зручні для під’їзду машин ділянки, уникали зелених зон. Увесь район ми розділили на три частини і по черзі їх опрацьовуємо, - розповів заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Юрій Кулак.

Увесь зібраний матеріал буде утилізований на полігоні для твердих побутових відходів. Роботи з прибирання наразі проводяться в усіх районах міста. Збір опалого листя триватиме приблизно до кінця листопада-початку грудня.