Володимир Буряк привітав з професійним святом працівників культури та кращих вихованців шкіл мистецтв

08.11.2019 16:12

Урочистий захід, присвячений Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, відбувся у великому залі міської ради. Кращих працівників галузі нагородили преміями міського голови, Почесними грамотами виконавчого комітету. Також серед нагороджених лауреати міської програми «Обдаровані діти». З професійним святом присутніх привітав міський голова Володимир Буряк.

У Запоріжжі працює низка закладів культури та мистецтв, які фінансуються з бюджету міста. Серед них палаци культури, бібліотеки, школи мистецтв, 2 театри. Лише у школах мистецтв навчаються тисячі запорізьких дітей.

На цьому тижні працівники культури відзначають професійне свято. Це свято не лише для викладачів, але й для їх вихованців. Тих, хто бере участь у різноманітних творчих колективах, гуртках у закладах культури.

Кращих працівників галузі, обдарованих дітей привітали сьогодні у міській раді. Для них символічним став той факт, що сертифікати премій міського голови, Почесні грамоти виконкому вони отримали безпосередньо від Володимира Буряка.

Серед нагороджених обдаровані діти, переможці та призери українських та міжнародних конкурсів, кращі вихованці мистецьких шкіл та їх педагоги. Не залишилися поза увагою і працівники бібліотек, шкіл мистецтв, будинків культури, представники театрального мистецтва.

- У кожної професії має бути своє професійне свято. Сьогодні мені особливо приємно, що у залі є юні вихованці. Завдяки вам, працівникам культури, вони вже чогось досягли у своєму житті і впевнений, що ще досягнуть, - сказав Володимир Буряк.

Кращим вручили премії міського голови, Почесні грамоти виконавчого комітету Запорізької міської ради.