Театр-лабораторія «Ві» покаже запоріжцям «Демонів»

11.11.2019 12:30

16-17 листопада о 17.00 у Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» відбудеться прем'єра психологічної драми «Демони» за мотивами творів Едварда Олбі та Ларса Норана. Режисер-постановник – Яна Гудзенко-Тобілевич.

На сцені дві подружні пари. За красивою картинкою щасливого сімейного життя - непід'ємний тягар взаємного розчарування. Життя в оголеній реальності, де скелетів у шафі так багато, що ховати їх уже нема де. За легким і абсурдним гумором Е. Олбі та Л. Норана прихована величезна драма самотності. Глядачам буде надана можливість безстрашно поринути в дослідження власних емоцій та почуттів. Це не інтелектуальна рефлексія, це спроба доторкнутися до найпотаємніших та найінтимніших почуттів глядачів. Тож поговоримо про демонів, які прокидаються у кожному з нас, коли ми намагаємося не загубити себе у стосунках з іншими.

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізький муніципальний театр-лабораторію «Ві», який розташований за адресою о. Хортиця, вул. Наукове містечко, 35.

Довідки за телефонами: (061) 286-54-23, (061) 286-54-89, (066) 179-16-18. Детальна інформація за посиланням: cultura.city/events/premera-vistavi-demoni-u-teatri-laboratorii-vi