Сквер по вулиці Перспективній тепер з освітленням та новою пішохідною доріжкою

12.09.2017 16:50

У Заводському районі тривають роботи з благоустрою. Комфортніше і безпечніше тепер стало ходити жителям району через сквер по вулиці Перспективній.

Місце досить жваве, поблизу розташовано дошкільний заклад, приватний сектор, цієї ж дорогою люди йдуть до зупинки громадського транспорту. Тому давно стало питання з освітленням даної ділянки, облаштування пішохідної доріжки. Роботи виходять на завершальний етап - сьогодні підрядники монтують і підключають систему освітлення.

-Місцеві жителі вже не один рік зверталися з проханням привести до ладу цю територію. Роботи виконані за рахунок коштів обласного депутатського фонду. На наше прохання 200 тис. грн. виділив депутат обласної ради Ігор Жердєв. Було виконано проектування, пройдена експертиза. Тепер тут пішохідна доріжка і до вечора вже почне працювати освітлення. У перспективі продовжити благоустрій - встановити лавочки і ще облаштувати доріжки, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

Також найближчим часом буде виконано ще ряд робіт з благоустрою за рахунок коштів міського бюджету. Зокрема - це додаткове освітлення п'яти пішохідних переходів. Також в районі буде встановлено ще 30 урн. Заплановано виконати ремонт поламаних урн і лавок.