У Запоріжжі стартував Кубок України з боксу

12.11.2019 17:55

В рамках 43 турніру серед чоловіків, присвяченого Дню визволення Запоріжжя від нацистських загарбників і в пам'ять героя-визволителя Миколи Яценка, в Запоріжжі проходить третій щорічний Кубок України з боксу. Сьогодні стартував перший з шести днів змагань.

Кубок України з боксу став традиційним для Запоріжжя. Цього року в спортивному заході беруть участь понад 100 боксерів з 18 областей України. Вони розділені на 8 вагових категорій, в кожній з яких професійне журі обиратиме переможців. У складі суддівства - 26 делегатів з усієї України, серед яких представники Федерації боксу України, міністерства спорту України, титуловані спортсмени.

Кубок України стартував сьогодні та продовжиться до 17 листопада. На офіційному відкритті були присутні судді, учасники, вболівальники, представники обласної та міської влади. В ході урочистої частини Листом подяки нагородили організатора заходу, який продовжив справу діда Юрія Беладзе -  майстра спорту України з боксу Артура Беладзе.

- Нас чекають цікаві бої, приємно бачити в зборі таку велику боксерську родину. Адже цей вид спорту один з найцікавіших для всієї країни. Хочеться подякувати організаторам за те, що проводять такі важливі заходи. Також висловлюю вдячність людям, які підтримують цей вид спорту, адже в наш час його непросто розвивати. І тільки при об'єднанні зусиль влади, спортсменів та меценатів вдається підтримувати на високому рівні спорт, який ми всі так любимо. Нехай переможе найсильніший, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Бої з боксу в рамках Кубка України будуть проходити щодня о 16.00 в ПК «Титан». Вхід вільний. Фінальні бої пройдуть в неділю, 17 листопада.