Запорізьку молодь привітали з Міжнародним днем студента

15.11.2019 11:47

З нагоди Міжнародного дня студента на ковзанці «Метелиця» відбувся міський захід для запорізької молоді. Протягом вечора гостей очікували катання та конкурси. Організатори заходу – управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради.

У катанні на ковзанці взяли участь 150 активних студентів з вищих навчальних закладів, коледжів та професійно-технічних навчальних закладів. Запросили ініціативну молодь, яка брала участь у масових студентських заходах, зробила внесок у розвиток свого факультету, навчального закладу та міста. Подібні святкування для студентів проходять четвертий рік поспіль.

- Міська влада щорічно влаштовує таке свято для студентів. Вже традиційно святкування розділили на два дні:14 листопада – ковзанка, 15 листопада – нагородження студентського активу вишів, коледжів, професійних училищ. Також у день нагородження підготували культурну програму – буде перегляд кінофільмів. Такі заходи завжди цікаві студентству, - розказав начальник управління по роботі з сім’єю та молоддю Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Організатори кажуть, що мета заходу – змістовне культурне дозвілля студентського та учнівського активу закладів вищої освіти та професійно-технічної освіти міста.