Володимир Буряк привітав працівників «Запоріжсталі»

15.11.2019 12:40

ПАТ «Запоріжсталь» - одне з найбільших металургійних підприємств України - відзначає 86-ту річницю. Зі святом працівників комбінату сьогодні привітали міський голова Володимир Буряк, представники обласної влади.

ПАТ «Запоріжсталь» - підприємство, без якого сьогодні важко уявити Запоріжжя та промисловий майданчик нашого міста. Комбінат робить свій вагомий внесок у розвиток української металургії, економіки Запоріжжя. Продукція «Запоріжсталі» відома у різних країнах світу, завоювала міцні позиції на світовому ринку.

«Запоріжсталь» святкує 86-ту річницю. Це непересічна подія не лише для колективу підприємства, а й для всього міста. Сьогодні на підприємстві кращих працівників вітали зі святом не лише керівництво комбінату, а й представники обласної та міської влади.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що йому приємно знаходитися у стінах підприємства, яке він вважає рідним, і висловив упевненість, що комбінат продовжить розвиватися.

- Хочу подякувати за те, що роблять для Запоріжжя колектив, керівництво комбінату. Коли працюють підприємства, тоді у міста є можливість вкладати кошти у реалізацію міських програм, розвиватися, - сказав Володимир Буряк.