Володимир Буряк привітав зі святом колектив муніципального телеканалу

15.11.2019 13:24

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Напередодні професійного свята колектив муніципального телеканалу «Z» привітав міський голова Володимир Буряк.

Запорізькі телевізійники відзначають професійне свято. Традиційно їх вітають представники влади. Зокрема сьогодні привітати колектив муніципального телеканалу «Z» приїхав міський голова Володимир Буряк.

Керівник телеканалу Дмитро Веліканов відзначив, що останні кілька років підприємство активно розвивається, як завдяки підтримці міської влади, так і професіоналізму колективу. Важливо також, що телеканал отримав можливість працювати у цифровому форматі.

- Приємно, що у нас є передумови для подальшого розвитку. Адже у нас дружній колектив, який разом у будні та свята. Впевнений, що в нас ще будуть причини для гордості, - сказав Дмитро Веліканов.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що День працівників телебачення це свято не лише журналістів, а і операторів, технічних, адміністративних працівників телеканалу.

- Телеканал розвивається. Важлива подія – можливість вести мовлення у «цифрі». Впевнений, що було обрано правильний шлях – поступового розвитку телеканалу. Програма розвитку телеканалу дає результат. Дякую вам за вашу працю, - зазначив Володимир Буряк.