У Запоріжжі відбудуться Дні гостинності

18.11.2019 17:40

З 21 по 24 листопада в Запоріжжі відбудуться Дні гостинності. Це очікувана подія для власників, менеджерів та працівників готелів, рестораторів, професіоналів туристичного бізнесу і тих, хто хоче знати останні новини світу гостинності.

Найбільший туристичний форум регіону повертається у новому форматі, пропонуючи нове бачення.

Протягом чотирьох днів на різних тематичних секціях відбуватимуться виступи професіоналів готельної і ресторанної справи, представників туристичних медіа та маркетинг-гуру, людей, які створюють тренди і рухають індустрію вперед.

Панельні дискусії на 5 різних локаціях, дадуть можливість всебічно та якомога повніше охопити всі ключові питання сфери туризму в Україні. Цьогоріч майданчиками форуму стануть:

- Туристичний інформаційний центр

 - Запорізький обласний краєзнавчий музей

 - ресторан-клуб Мануфактура Розенталь

 - готель Khortitsa Palace.

Гості матимуть змогу обрати секції відповідно до своїх уподобань, а спеціалізований формат обговорень гарантує найкращий рівень взаємодії між експертами і професіоналами туристичного ринку.

Графік запланованих подій:

1. Музейний форум: 21 листопада (Краєзнавчий музей, вул. Троїцька, 2) - 9:30- 16:00;

Музейний форум – зустріч, покликана об’єднати спільноту музейних керівників, працівників і новаторів задля пошуку відповідей на актуальні питання галузі.

2. Форум рестораторів:  22 листопада (ресторан-клуб Мануфактура Розенталь, вул. Святого Миколая 6) - 9:30- 16:30;

Форум рестораторів - можливість дізнатися про успішні кейси і фахові інсайти від лідерів індустрії та експертів.

3. Brand & Brand Форум: 23 листопада (Туристичний інформаційний центр, пр. Соборний, 151) - 10:00- 16:00;

Brand & Brand форум – професіонали цифрового маркетингу і візуального дизайну розкажуть про теБ як створювати захоплюючий контент, привернути увагу аудиторії у цифровому просторі, як побудувати і успішно просувати свій туристичний бренд.

4. Форум готельєрів:  23 листопада (готель Khortitsa Palace, бульвар Шевченка, 71А) - 10:00- 16:00;

Форум готельєрів – фінанси, управління, маркетинг та IT в індустрії гостинності. Майбутня подія надасть можливість отримати цінну інформацію від експертів з розміщення та лідерів галузі.

5. Тенденції розвитку туризму в Україні, досвід та практики: 24 листопада  (Туристичний інформаційний центр, пр. Соборний, 151) - 10:00- 15:00;

За словами організаторів, «Hospitality days Zaporizhzhia 2019» - це не лише корисні дискусії, зустрічі і виступи, але й можливість нагадати про цінність подорожей і туризму для нашої економіки, бізнесу, особистого відчуття світу.