У Запоріжжі відбулося засідання міської молодіжної ради

19.11.2019 17:46

Сьогодні, 19 листопада, відбулася 36-та сесія міської молодіжної ради. Цього разу депутати вирішили дещо змінити звичний формат і влаштували зустріч у Zaporizhzhia city Hub, що у Туристичному інформаційному центрі. На порядок денний винесли 7 питань. Серед найголовніших – забезпечення доступності інфраструктури для маломобільних груп населення.

Одним з найактуальніших питань молодіжні обранці виокремили розвиток інфраструктури міста – мова йде про полегшення пересування людей на візках, батьків з маленькими дітьми, які користуються засобами для їх транспортування, та велосипедистів.

- Депутати проаналізували ситуацію з велоінфраструктурою в місті та можливість пересування громадян з обмеженими можливостями. Є конструктивні напрацювання, які ми адресуватимемо міській владі. І я сподіваюся, що всі наші ідеї будуть втілені, - зазначив голова Запорізької міської молодіжної ради Сергій Ільченко. 

Нагадаємо, попередня сесія відбулася 24 жовтня. Тоді депутати зосередилися на формуванні бюджету молодіжної ради на прийдешній рік.