Запорізьке регіональне відділення АМУ вимушене скасувати зустріч з народними депутатами

20.11.2019 09:00

22 листопада Запорізьке регіональне відділення Асоціації міст України планувало провести зустріч представників місцевих громад з народними депутатами України, які представляють Запорізьку область. Вона мала пройти у рамках засідання регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування «Функціонування територіальних громад Запорізької області в умовах децентралізації».

У зустрічі мали взяти участь міські голови, представники об’єднаних територіальних громад Запорізької області. Представники органів місцевого самоврядування планували підняти на засіданні низку важливих для місцевих громад питань. Зокрема стосовно формування державного та місцевих бюджетів, адміністративно-територіальної та земельної реформи, тарифної політики.

Проведення зустрічі анонсувалося ще на початку листопада. Однак тепер Запорізьке регіональне відділення Асоціації міст України змушене її скасувати через те, що запрошені народні обранці, які представляють Запорізьку область, з різних причин не зможуть взяти участь у заході. Участь у засіданні регіональної платформи підтвердив лише один народний депутат.