Міська влада відзначила вихованців ДЮСШ №11 за високі спортивні досягнення

20.11.2019 10:42

У стінах Запорізької міської ради відбулось нагородження вихованців ДЮСШ №11, які стали переможцями Всеукраїнських чемпіонатів та турнірів з триатлону та дзюдо. Юним спортсменам подарували дипломи та спортивні костюми.

Зустріч у неформальній атмосфері відбулася в кабінеті заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова. Спортсмени та їх тренери обговорили з представником місцевої влади свої плани та успіхи.

Цього року вихованці спортивної школи №11 привезли до Запоріжжя одразу декілька важливих перемог. Так, Анастасія Терентьєва зайняла І місце серед юніорок на Чемпіонаті України з триатлону, який відбувся у серпні в місті Сомін Волинської області, виконала норматив майстра спорту України.

Ілля Змаженко посів І місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо пам’яті Бабаєва, який відбувся в місті Кременчук на початку вересня, виконав норматив майстра спорту України.

Магомед Хакімов отримав ІІІ місце на Чемпіонаті України з дзюдо до 18 років, який відбувся у лютому в м. Черкаси. Також ІІІ місце у Всеукраїнсиких іграх єдиноборств та ІІ місце в Чемпіонаті України з дзюдо до 16 років виконав норматив кандидата в майстри спорту України.

Данило Гололобов завоював V місце в Чемпіонаті України з дзюдо серед дорослих, виконав норматив майстра спорту України.

Всі юні спортсмени отримали листи подяки від міської влади та спортивні костюми з емблемою міста.

- У Запоріжжі дуже динамічно розвивається триатлон. І ми цьому максимально сприяємо. Цього року збільшені видатки на змагання і на тренування, на відрядження, закуповуємо нове обладнання, і це призвело до появи нових майстрів спорту. Стосовно дзюдо - цей вид спорту вже довгий час залишається на дуже високому рівні. Два майстри дзюдо за один рік – це велике досягнення. Тому сьогодні ми дякуємо всій спортивній сім’ї за такі високі результати, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.