Запорізькі студенти змагались у волейболі

20.11.2019 12:25

У Запоріжжі відбувся четвертий етап масштабного міського проєкту «Битва університетів». У Запорізькому медичному університеті студенти у волейбольному поєдинку визначали кращий спортивний виш.

У грі взяли участь більше 70 студентів, об’єднаних у 6 команд - по одній від кожного вишу.

- Сьогодні відбувається своєрідне спортивне свято для студентів. Кожен з гравців зможе продемонструвати свою майстерність у волейболі та завоювати перемогу для команди та університету, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді міськради Олексій Савицький.

Як розповів Олексій Савицький, за результатами трьох конкурсів явного фавориту ще немає. Кожен з навчальних закладів набрав по одному балу. Попереду ще два етапи «битви» - конкурс шоу-програм та презентація короткометражних фільмів. Підсумки підіб'ють у грудні, кожен виш-переможець етапу отримає цінні призи.

Нагадаємо, конкурс «Битва університетів» проводиться у Запоріжжі третій рік поспіль. Організатори заходу - управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.