У Запоріжжі стартували Дні гостинності

21.11.2019 15:30

Відсьогодні, 21 листопада, й впродовж найближчих трьох днів у Запоріжжі триватимуть Дні гостинності. Це довгоочікувана подія - першочергово для власників, менеджерів та працівників готелів, рестораторів, професіоналів туристичної індустрії, а також всіх тих, хто прагне бути в курсі останніх тенденцій галузі.

Дні гостинності – це оновлений формат найбільшого туристичного форуму в Запорізькому регіоні. Чотириденна програма насичена виступами професіоналів готельної та ресторанної справи, представників туристичних медіа- та маркетинг-гуру, людей, які створюють тренди та рухають індустрію вперед.

На відкритті заходу побував заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Зазначив, що зустріч із туристичним активом України в Запоріжжі проходить вже третій рік поспіль. Цього разу формат дещо змінено – слухачів залучено до більш конкретних тематичних обговорень та панельних дискусій.

- Що таке туризм? Це безмежна любов до свого міста. А коли ти намагаєшся зробити його більш цікавим, безпечним та комфортним – так само закохуєш в нього приїжджих погостювати. Ті ж готелі та ресторани - дуже важливий кластер, адже вони першими «зустрічають» і «годують» гостей. А музеї, в свою чергу, зберігають цінні пам’ятки культури. Прагнемо налагодити спілкування, обмін думками та цікавими ідеями з представниками туристичної галузі, які з’їхалися до нас, а також з відомими тренерами й гідами. Вважаю, кожен запоріжець має добре знати історію свого міста та його архітектурних надбань. Сьогодні будемо вести розмову й про створення туристичного бренду Запоріжжя, бо це також підтримка малого та середнього бізнесу. Більше робочих місць, більше податків та надходжень до бюджету, а отже – більше можливостей для розвитку нашого міста, - сказав Анатолій Пустоваров.

В межах Днів гостинності передбачена робота п’яти тематичних локацій, які територіально роззосереджені. На думку організаторів – департаменту культури і туризму Запорізької міськради - це надасть можливість всебічно та якомога ширше охопити всі ключові питання цієї галузі в Україні.

Більш детально з планом-графіком Днів гостинності можна ознайомитися за посиланням.