Підприємство «Наше місто» оновлює комунікації в будинках

21.11.2019 16:25

У Запоріжжі триває заміна старих комунікацій у багатоквартирних будинках. Роботи проводить комунальне підприємство «Наше місто». На його обслуговуванні знаходиться 116 будинків у різних районах міста. Сьогодні роботи виконували за адресою вул. Ладозька, 32 у Дніпровському районі міста.

Будинок № 32 по вулиці Ладозькій перейшов в обслуговування комунального підприємства «Наше місто» в травні поточного року. Цього ж місяця жителям 1, 2, 4 і 5 під'їздів провели ремонт ліфтового господарства на суму 28 тис. грн.

У листопаді в 1 і 2 під'їздах замінили 64 погонних метри труб холодної води, а також засувки, в 3 під'їзді заізолювали 36 погонних метрів труб холодного водопостачання.

На наступний рік запланували заміну по 15 метрів трубопроводів холодного та гарячого водопостачання, каналізації та центрального опалення. Також у планах заміна запірної арматури - 10 вентилів на холодну воду і 15 на гарячу.

За словами комунальників, жителі побачили позитивні зміни і стали сумлінніше платити за послуги.

- Покращилася тенденція платежів серед жителів цього будинку. Була заборгованість 182 тис. грн - це на 1 жовтня. Станом на початок листопада - 151 тис. грн. Мешканці молодці - бачать нашу роботу і розуміють, що їхні гроші йдуть за призначенням, - розповіла менеджер-управитель КП «Наше місто» Олена Озерова.