Міська влада відзначила вихованців ДЮСШ «Україна» за високі спортивні досягнення

21.11.2019 17:36

У стінах Запорізької міської ради відбулось нагородження дванадцяти вихованців ДЮСШ «Україна», які стали призерами та чемпіонами чемпіонату України з академічної греблі. Юних спортсменів нагородили дипломами та подарували спортивні костюми.

Зустріч у неформальній атмосфері відбулася в кабінеті заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова. Спортсмени та їх тренери обговорили з представником місцевої влади свої плани та успіхи.

Цього року вихованці спортивної школи «Україна» брали участь у двох чемпіонатах України з академічної греблі. 30 серпня в Києві відбувся особистісний чемпіонат, а 27-29 вересня в Миколаєві пройшли командні змагання. За результатами участі представники ДЮСШ «Україна» зайняли друге місце серед спеціалізованих шкіл та третє місце серед всіх шістнадцяти ДЮСШ України.

Всі юні спортсмени отримали листи подяки від міської влади та спортивні костюми з емблемою міста.

- Ми продовжуємо підтримувати спортивну молодь, пишаємося кожною їх перемогою. Дякуємо тренерам та юним спортсменам за працю та за ті результати, що вони демонструють. Хлопці та дівчата, у вас велике спортивне майбутнє, так тримати! - сказав Анатолій Пустоваров.